TRAC,ESTRADA,VELIKI BRAT,FARMA


reality svet

Ekrem uhvatio Nataliju za grudi   Čeda Čvorka ispao sa Farme, Bane priznao za Nataliju   Vendi napala Tinu!   Bane i Čeda Čvorak duelisti Farme, Vendi i Zorana našle "zajednički jezik"   Na Farmi vanredno stanje   Supruga Marijana Rističevića: Moj muž nije šiljio, nego je mazio đoku!   Da li je Marjan Rističević masturbirao... i ostale pikanterije   Sta je sve Vendi rekla Zorani (VIDEO)   Bane priznao: Imao seks sa muškarcem!   Bane Janković i Baki Đogani - puca prijateljstvo?   Vesna Vukelić Vendi bez gaćica   Jelena Stožinić pokazala guzu na pijaci!   Sukob izmedju Vesne Vukelić i Zorane Pavić   Sani: Natalija mora da napusti farmu!   Bane Janković izvodio striptiz, Baki Đogani glumio žensko!   Ekrem Jevrić se ne trezni!   Sluge Bane i Jelena   Jelena Stožinić: Volim male sisate žene!   "Jelena smuvala najbolju ribu"   Eva Ras gazdarica Farme   Renato napustio Farmu   Milan Paroški tuži Farmu i Pink?   Jasmina Ana i Renato Henc duelisti Farme   Milan Stanković ipak ulazi na Farmu!   Zadruga disciplinuje Farmere    Powered By Tech Vyom

Ekrem uhvatio Nataliju za grudi

 

Pre ulaska na Farmu pričao je kako će tamo biti glavni baja i da će sigurno privoleti neku takmičarku na seks, ali to su ostale samo prazne pretnje...

Dalje...

Čeda Čvorka ispao sa Farme, Bane priznao za Nataliju

 

Čeda Čvorak - farmer koji je glasovima publike dospeo u duel, a onda svojim stavom “neću da učim” prokockao šansu da ostane u trci za 100.000 evra, šesti je izbačeni takmičar. Bane otkrio da je bilo nečega između njega i Natalije, a Ekrem ima harem...

Dalje...

Vendi napala Tinu!

 

Nova svađa na imanju - Vesna Vukelić Vendi i Tina Ivanović u klinču!

Dalje...

Bane i Čeda Čvorak duelisti Farme, Vendi i Zorana našle "zajednički jezik"

 

Farmeri bi da sa imanja izbace manekena Baneta, a publika Čedu Čvorka. Ekrem razmišlja da napusti imanje, a Vendi i Zorana su našle "zajednički jezik".

Dalje...

Na Farmi vanredno stanje

 

Na Farmi vlada vanredno stanje usled nedostatka hrane, cigareta i nehigijene, zbog čega gazdarica Eva Ras muku muči sa farmerima.

Dalje...

Supruga Marijana Rističevića: Moj muž nije šiljio, nego je mazio đoku!

 

Supruga političara Marijana Rističevića, Javorka, ne vidi ništa loše u tome što se njen muž igra sa svojim „vršnjakom“ pred kamerama, objavio je "Alo!"!

Dalje...

Da li je Marjan Rističević masturbirao... i ostale pikanterije

 

Nezadovoljstvo i cika i vriska na imanju u Lisoviću. Razlog? Neposlušni sluga Bane, oni koji "štekare slatkiše i kafu" i Marjan Rističević koji je zaspao u nezgodnom položaju...

Dalje...

Sta je sve Vendi rekla Zorani (VIDEO)

 

Necemo vam prepricavati, pogledajte i sami - ako imate debele živce - šta je sve Vendi rekla Zorani!

Dalje...

Bane priznao: Imao seks sa muškarcem!

 

Nakon što su spojili krevete u štali, sluge Branislav Janković i Jelena Stožinić pričali su o svojim seksualnima iskustvima, te je tako maneken priznao da je imao seks s muškarcem i ženom. Naime, Stožinićeva je insistirala na toj temi, iako je Banetu bilo neprijatno da detaljiše.

Dalje...

Bane Janković i Baki Đogani - puca prijateljstvo?

 

Prijateljstvo Farmera Baneta Jankovića i Bakija Đoganija, koji su nerazdvojni od početka “Farme”, polako je počelo da puca.

Dalje...

Vesna Vukelić Vendi bez gaćica

 

“Kurir” je objavio fotografiju snimljenu krajem decembra 2004, u okolini Ćuprije, sa ispraćaja u vojsku na kom je Vesna Vukelić, koja sada gledamo na Farmi, pevala. A, po svemu sudeći na sebi tada nije imala gaćice… (Klik na sliku za uvecanje!)

Dalje...

Jelena Stožinić pokazala guzu na pijaci!

 

Jelena Stožinić, ovonedeljna sluškinja na farmi, prošetala je pijacom u Barajevu s Branislavom Jankovićem i gazdaricom Evom Ras i tom prilikom okupljenom narodu pokazala svoju zadnjicu!

Dalje...

Sukob izmedju Vesne Vukelić i Zorane Pavić

 

Na Farmi tinja sukob između Vesne Vukelić i Zorane Pavić. Navodno starleta pokušava da isprovocira sukob kako bi umanjila Zoranine šanse za pobedu

Dalje...

Sani: Natalija mora da napusti farmu!

 

Zbog zdravstvenih problema koje ima njihov sin, suprug pop pevačice Natalije, Sani, apelovao je na njene glasače i fanove da više ne glasaju za nju, prenosi "Alo!"

Dalje...

Bane Janković izvodio striptiz, Baki Đogani glumio žensko!

 

Da kreativnost i smisao za humor ne manjkaju našim farmerima, dokazali su Baki B3 i Branislav Janković, koji su na imanju u Lisovićima priredili pravu zabavu.

Dalje...

Ekrem Jevrić se ne trezni!

 

“JUTJUB” senzancija Ekrem Jevrić povukao se u sebe i već nekoliko dana ne prestaje da pije alkohol.

Dalje...

Sluge Bane i Jelena

 

"Romantični" prostor štale ove nedelje deliće Bane i Jelena.

Dalje...

Jelena Stožinić: Volim male sisate žene!

 

Nakon pisma koje je Jelena Stožinić dobila od svoje porodice u kojem piše da joj ništa ne zameraju, već su čak i ponosni na nju „jer je na farmi smuvala najbolju ribu“, farmerka je otvorila dušu.

Dalje...