HUMOR SMESNE SLIKE


Mali SMS oglasi

October 18, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Izdaje sobu, ploc(e, knjige, taje, prijatelje, rodbinu, državu… SIFRA: ODLAZIM !!! Mladic’, SSS, materijalno situiran, vtasnik 3 stana, miran i povuc(en, traži žensku osobu slic(nih osobina kojoj bi prodao 10 metara bukove gra?e. Menjam vrata sa mog WC-a na kojima pise,,Ovde su se i najhrabriji... (Nastavak teksta)

SMS ljubavne poruke

October 18, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

MOJA ADRESA VEDRA NEBESA ULICA PUSTA LJUBI ME U USTA. Gledam te i ti gledas mene, oci ti sjaje a srce vene, kazem ti nevolim te a lazem te jer srce istinu zna, reci mi molim te sta ima ona a nemam ja!!! TEK KAD ANDJELI POSTANU ZLIKAD OKEANI PRESUSE SVI, TAD SRCE CE MOJE PRESTATI GORETI I JA CU TE PRESTATI... (Nastavak teksta)

SMS poruke pitalice

October 17, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Šta je opticka iluzija? Kad neko izgleda inteligentno zahvaljujuc’i naocarima. Šta ima 16 nogu, dve sise, i zvizduce u sumi? Snezana i sedam patuljaka. Zašto voz ide bže noc’u nego pošinama? Zato što je danju hladnije nego napolju. Sta je to bolnicka soba? To je mesto gde prijatelji... (Nastavak teksta)

Rođendanske i ljubavne SMS poruke

October 17, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Sretan ti rodjendan sunce moje malo, volim te volim, ti si moje blago, neka ti cvijece u zivotu cvijeta i sretno zivi mnogo, mnogo ljeta … Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se cini da je isto ko i lani, nije isto godina ti je vise, sretan rodjendan zeli ti…ko ti ovo pise! Laz je da... (Nastavak teksta)

Fore za muvanje

October 17, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Jel verujes u ljubav na prvi pogled, ili treba da prodjem opet? Wow! Jesu li prave? Hajdemo kod mene da radimo matematiku: Da dodamo krevet, oduzmemo odecu, podelimo noge, i … mnozimo se! Zdravo. Ja sam veliki brat … gledam te celo vece … Cula si glasine o nogama? (Ne.) Hajdemo onda... (Nastavak teksta)

Ljubavne porukice: Srce si moje voljeno

October 16, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Ne kazi sve sto znas, ne cini sve sto mozes, ne veruj u sve sto cujes, ne daj sve sto imas, ne zeli sve sto nemas, samo voli onog ko te voli! Da se ti nisi rodio,neko bi morao biti voljen umesto tebe.Da se ja nisam rodila, neko bi umesto mene bio tu da te voli! Kada odlucis da volis prvo nauci da hodas... (Nastavak teksta)

Udvaranje

October 16, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Da li ti smeta da sednem pored tebe? Kad sam te ugledao kolena su mi pokleknula. Pokusavao sam da kazem nesto polagano ali tvoja lepota mi je zavezala jezik. Cao ja sam Mr. Right neko mi je rekao da si me trazila.  Poljubi me ako gresim ali da li se mi mozda ne znamo odnekle?  Tvoj otac mora da je... (Nastavak teksta)

Vicevi o plavušama: Zašto plavuša…

October 16, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Što plavuša radi na dnu mora? – Čeka Leonarda Di Caprija. Zašto plavuša baca sat? – Da vidi kako vrijeme leti. Zašto je plavuša ponosna kad složi puzzle za 6 mjeseci? – Zato jer na kutiji piše ZA 3 DO 5 GODINA. Guraju se dvije plavuše na krevetu i jedna padne. Ona na krevetu... (Nastavak teksta)

Chuck Norris vicevi – Vicevi o Čak Norisu

October 15, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Chuck Norris ne spava, on čeka. Chuck Norris spava s upaljenim svjetlom, ne zato jer se boji mraka, nego zato što se mrak boji njega. Bog je htio stvarati zemlju 10 dana, ali Chuck Norris mu je dao samo 6. Glavni izvoz Chucka Norrisa je bol. Chuck Norris redovito daruje krv, ali ne svoju. Kada Chuck... (Nastavak teksta)

Fore i fazoni u vezi žena

October 15, 2010  
Kategorije Smešni tekstovi

Zene, pobrinite se za moga maloga. To je preopasno oruzje u RUKAMA pojedinca. Kakva je razlika imedju razbojnika i zene? – Razbojik zeli novac ili zivot, a zena jedno i drugo. Zašto je Bog prvo stvorio muškarca pa onda zenu? -??? -Ucio je na greškama! Koji je zivotni san svake udate zene? Muz... (Nastavak teksta)